Dr Dave pillzlol Feb 17, 2012 #1 Of the emergency Mine Field Posting System. If this had been a real posting emergency fshgofugisuagfiuasf This has been only a test.
Of the emergency Mine Field Posting System. If this had been a real posting emergency fshgofugisuagfiuasf This has been only a test.
jack The Legendary Troll King Feb 17, 2012 #2 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Loktar Pinata Whacker Feb 17, 2012 #3 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....*splat* This has been a test of the Loktar Emergency Underpants System Now excuse me while I find a clean pair
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....*splat* This has been a test of the Loktar Emergency Underpants System Now excuse me while I find a clean pair
'Gear RIP 1970~2018 Feb 17, 2012 #4 Glad to see the ebs is working here. Too bad it didn't work on 9/11.
Eggs Mayonnaise All In With The Nuts Feb 17, 2012 #5 Well, that was more because W and Condoleeza shut it off a few months earlier because the sound was annoying them.
Well, that was more because W and Condoleeza shut it off a few months earlier because the sound was annoying them.